Globinar Tel Aviv Israel Weekly Meetup

Date: November 5, 2020
Time: 8:30 pm - 9:30 pm

שבוע טוב,
ביום חמישי הקרוב 05.11 נקיים בשעה 20:30 Meet Up עסקי לחברות ועסקים. נטוורקינג במיטבו שיכול לפתוח לכם דלתות וחיבורים.
מוזמנים ליצור קשר להשתתפות.
המפגש פתוח ויש מקום ל10 חברות ועסקים אורחים לתת Elevator pitch.
כל הפרטים והרשמה בלינק המצורף

On this Thursday, November 5th, at 8:30 pm (GMT +2) we will have our weekly Metro meetup for Companies and Businesses.

This meetup can open doors for great business opportunities and collaboration.

November 5th, AZ 11:30am / 10:30am PT / 1:30pm ET / 8:30pm Israel

Register HERE.

 

 

Sponsors